Proeverijen & Activiteiten

 

Met genoeg ervaring in ons portofolio brengen wij een proeverij tot een succes. Vol enthousiasme over ons vak vertellen wij u graag over het betreffende thema. Wij verzorgen proeverijen en product presentaties in onze winkel en op locatie voor particulieren maar ook voor de zakelijke markt. Onze proeverijen geven u een informatieve smaakbeleving.
Onze  agenda


Activiteitenagenda


Thema Proeverij: BIO Wijn; Frankrijk Clos Des Vins d'Amour

Datum:05-07-2024
20:00

Ontdek Domaine Clos des Vins d'Amour. Tijdens deze proeverij presenteren wij u dit unieke wijnhuis afkomstig uit de gemeente Maury, Roussilon in het zuidelijkste puntje van Frankrijk aan de voet van de Pyreneeën.

Tijdens deze proeverij brengen wij de wijnen gemaakt door dit wijnhuis onder de aandacht. U mag wijnen verwachten van een "beter" niveau, dit dankzij de handmatige oogst gemaakt en de liefde voor het terroir en de natuur wat zich resulteert in een biologisch gecertificeerde landbouw.

Het programma:
Wij stellen ons graag even aan u voor en nemen vervolgens de tijd om onze visie op het wijnproeven door te nemen. Met deze basis informatie kunt u de proeverij goed van start gaan. Tijdens deze proeverij krijgt u van ons 6 proefglazen met wijn uitgeschonken en daar vertellen wij uiteraard dan ook over. Alle informatie krijgt u in een proeverij map mee voor thuis. Om de beleving helemaal compleet te maken hebben wij ook gedacht aan bijpassende hapjes. Met deze proeverij verrassen wij u met een unieke selectie wijnen welke u nog niet eerder kon proeven. Afsluitend geven wij u de gelegenheid deze wijnen bij ons te bestellen.

🍷 Vrijdag 5 juli 2024
🍷 Van 19:45 tot +/- 22:00u
🍷 Slijterij De Langstraat Waalwijk
🍷 Kosten: € 35.00 per deelname

RESERVEER UW PLEK: info@slijterijdelangstraat.nl (vermeld de proeverij en het aantal personen)Terug naar overzichtPERSOONLIJKE PROEVERIJ BIJ ONS OF BIJ U OP LOCATIE?
Wij denken graag met u mee. Stuur ons vrijblijvend een e-mail. U ontvangt van ons een offerte passend bij uw wensen. Wij kunnen een persoonlijke proeverij in onze winkel verzorgen vanaf 8 personen met een maximum van 16 personen. Ook komen wij graag bij u op locatie!

Mail ons
ZAKELIJKE PROEVERIJ OP LOCATIE?
Bent u opzoek naar een leuke activiteit voor uw team of heeft u een zakelijke borrel? Wij staan voor u klaar.
 Klik hieronder voor alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor de zakelijke markt.

Zakelijke markt