Ons Team

Ons vakbekwame team staat voor u klaar:


Marjan van Geffen, werknemer


Marjan is een bekende binnen het slijtersvakgebied in De Langstraat. Met vele jaren ervaring in het prachtige vak en een mooie opsomming van diploma's en certificaten kan het uitbrengen van een goed advies niet snel mis gaan. In de winkel is Marjan erg behulpzaam en draagt zij er zorg voor dat u de juiste keuze maakt in geschenken, wijnen, bieren of een van onze vele distillaten. Daarnaast denkt Marjan graag mee bij het inkopen van de producten. Tijdens een proeverij kan Marjan duidelijke uitleg bieden over de dranken en hun herkomst. Vele klanten komen speciaal voor haar naar onze slijterij, al is het maar voor een gezellig praatje! Het is wel duidelijk dat Marjan liefde heeft voor het vak!

Sharon Vorster, Eigenaresse


Op jonge leeftijd is Sharon begonnen als zelfstandige ondernemer, gestart in de creatieve branch van bloem&design.  In 2015 is Sharon begonnen aan een nieuwe uitdaging binnen het slijtersvak en de "natte" horeca. Vanaf die tijd is er een mooie route afgelegd van cursussen, opleidingen en het opdoen van ervaringen. Het enthousiasme voor het slijtersvak is met de jaren gegroeid. Sharon zorgt graag voor een vers en dorstlessend assortiment. Koken is een hobby van Sharon en hierdoor is het adviseren van de juiste dranken bij gerechten een uitdaging die zij graag aangaat. Tijdens een proeverij of een product presentatie komt de liefde voor het vak naar boven en daarmee inspireert Sharon haar klanten!


"Door onze specialiteiten te bundelen en een gezonde werksfeer die geboren is uit onze passie kunnen wij onze klanten een zeer welkom gevoel aanbieden in de slijterij. Een persoonlijk gesprek met de klant is de service die men online niet krijgt. Het aanbieden van kwaliteit en  een persoonlijke service is onze drijfveer."


Marjan (links) & Sharon (rechts) proosten op de opening van Slijterij De Langstraat