WELKOM bij de borrel winkel van De Langstraat

Aan de voet van de Sint-Janskerk in het bekende witte pand waar voorheen warenhuis Speet en voorgaand Slijterij De Vinotake zich huisvestte, daar vind je Slijterij De Langstraat. Eigenaresse Sharon en collega Marjan zijn een klein maar enthousiast team opgeleid om naar uw wensen te luisteren en daarbij een passend advies te geven. Met een groot assortiment aan speciaalbieren en een ruime keus in wijnen bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor uw dranken. Naast bieren en wijnen bieden wij u een ruim assortiment in distillaten met in het speciaal een ruime keus in whisk(e)y's. Heeft u een etentje en bent u opzoek naar passende dranken bij uw gerechten? Wij helpen u graag! 

 "Wij houden van lokaal."

 En juist daarom bent u bij ons in de fysieke winkel van harte welkom. Wij verlenen maar al te graag die persoonlijke service. Een praatje, goed advies en altijd netjes ingepakt én direct het product in huis, daar houden wij van! Komt u niet uit de buurt? Bel naar onze winkel want uiteraard kunnen wij onze producten versturen. Opzoek naar iets lokaals? Probeer dan onze Langstraat likeur of een van de Waalwijkse brouwerijen, Nemeton Brewing en Stadsbrouwerij Sint Crispijn .

NIEUWSBRIEF

 Met de lekkerste en persoonlijkste nieuwsbrief van de Langstraat blijf jij op de hoogte. 

Ontvang 1x per maand onze nieuwsbrief persoonlijk geschreven door Sharon. Iedere maand de lekkerste tips, aanbiedingen, uitleg over dranken, nieuwe producten én iedere maand een recept die vanaf de nieuwsbrief eenvoudig te downloaden is. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief


Openingstijden

Wij zijn gesloten
dinsdag
10:0018:00
woensdag
10:0018:00
donderdag
10:0018:00
vrijdag
10:0020:00
zaterdag
10:0017:00
zondag
12:0017:00
koopzondagen
Route


DE SMAAK VAN WAALWIJK

 

"Schoenlappers Likeur"
Een ode aan de Schoenlappers van Waalwijk.

 

Deze warme Whisky Caramel likeur is met zorg samengesteld en perfect in balans. Een warm, licht zoete likeur welke heerlijk is “on the rocks”, uitstekend past in de koffie maar ook tijdens carnaval onmisbaar is in Schoenlapperslaand.
Met deze likeur brengen wij een ode aan de schoenlappers van Waalwijk. Niet alleen de Schoenlappers van carnaval maar ons likeur verwijst ook naar de schoenenindustrie. Het etiket vertelt het verhaal met drie “schoenleestjes”. Deze leestjes zijn een familiestuk van collega Marjan en afkomstig uit het oude schoenenmuseum van Waalwijk, dat maakt het extra bijzonder. Onze schoenlappers likeur is verkrijgbaar in een authentieke apothekersfles, als geschenkverpakking met 2 glazen en als miniatuur.

 "Langstraat Likeur"

Onze Waalwijks eigen koffielikeur met de warme smaak van mokka en koffie.
Heerlijk voor in de koffie met een flinke toef slagroom maar de likeur kan ook uitstekend "on the rocks" gedronken worden of wat dacht je van een zelfgemaakt gebakje met deze likeur.

Het etiket is afgeleid van het oude treinkaartje van vroeger! Want ja het is echt waar; Waalwijk had vroeger een eigen treinstation. De Langstraatspoorlijn lag tussen Lage Zwaluwe en s'-Hertogenbosch.
Het station was in gebruik van 1 november 1886 tot 1 augustus 1950. In 1964 werd het stationsgebouw gesloopt.
Ons Langstraatje is al jaren geliefd bij de voorgaande slijterij en wij zetten het bestaan van dit lekkere likeurtje voort

Wij verkopen de Langstraat likeur in chique halsflessen, daarnaast hebben wij ook mini's en geschenkverpakkingen. 

KLIK HIER VOOR HET KOFFIE RECEPT