WELKOM bij de borrel winkel van De Langstraat

Aan de voet van de Sint-Janskerk in het bekende witte pand waar voorheen warenhuis Speet en voorgaand Slijterij De Vinotake zich huisvestte, daar vind je Slijterij De Langstraat. Eigenaresse Sharon en collega Marjan zijn een klein maar enthousiast team opgeleid om naar uw wensen te luisteren en daarbij een passend advies te geven. Met een groot assortiment aan speciaalbieren en een ruime keus in wijnen bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor uw dranken. Naast bieren en wijnen bieden wij u een ruim assortiment in distillaten met in het speciaal een ruime keus in whisk(e)y's. Heeft u een etentje en bent u opzoek naar passende dranken bij uw gerechten? Wij helpen u graag! 

 "Wij houden van lokaal."

 En juist daarom bent u bij ons in de fysieke winkel van harte welkom. Wij verlenen maar al te graag die persoonlijke service. Een praatje, goed advies en altijd netjes ingepakt én direct het product in huis, daar houden wij van! Komt u niet uit de buurt? Bel naar onze winkel want uiteraard kunnen wij onze producten versturen. Opzoek naar iets lokaals? Probeer dan onze Langstraat likeur of een van de Waalwijkse brouwerijen, Nemeton Brewing en Stadsbrouwerij Sint Crispijn .

NIEUWSBRIEF

 Met de lekkerste en persoonlijkste nieuwsbrief van de Langstraat blijf jij op de hoogte. 

Ontvang 1x per maand onze nieuwsbrief persoonlijk geschreven door Sharon. Iedere maand de lekkerste tips, aanbiedingen, uitleg over dranken, nieuwe producten én iedere maand een recept die vanaf de nieuwsbrief eenvoudig te downloaden is. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief


Openingstijden

Wij zijn geopend
dinsdag
10:0018:00
woensdag
10:0018:00
donderdag
10:0018:00
vrijdag
10:0020:00
zaterdag
10:0017:00
zondag
12:0017:00
koopzondagen
Route


Bijzonderheden 

Zondag 25 februari ruilen wij de koopzondag in voor een proeverij. Hierdoor zijn wij deze koopzondag GESLOTEN.

ZONDAG 24 MAART KOOPZONDAG

VRIJDAG 29 maart GOEDE VRIJDAG REGULIER GEOPEND.

ZONDAG 31 maart 1e PAASDAG GESLOTEN.

Maandag 1 april 2e PAASDAG GESLOTEN.