Proeverijen & Activiteiten

 

Met genoeg ervaring in ons portofolio brengen wij een proeverij tot een succes. Vol enthousiasme over ons vak vertellen wij u graag over het betreffende thema. Wij verzorgen proeverijen en product presentaties in onze winkel en op locatie voor particulieren maar ook voor de zakelijke markt. Onze proeverijen geven u een informatieve smaakbeleving.
Onze  agenda


Activiteitenagenda


Stadslikeur Schoenlappers Likeur Release

Datum:15-06-2024
13:00

Een ode aan de Schoenlappers van Waalwijk.

Hoera onze nieuwe stadslikeur is geboren. Na het grote succes van onze Langstraat likeur komt Slijterij De Langstraat met een nieuwe smaak van eigen huis. Deze warme Whisky Caramel likeur is met zorg samengesteld. Een warm, licht zoete likeur welke heerlijk is als shot, “on the rocks” maar ook een uitstekende partner is voor in de koffie. Met deze likeur brengen wij een ode aan de geschiedenis van de Waalwijkse schoenenindustrie. Het etiket verteld het verhaal met drie “schoenleestjes”. Deze leestjes zijn een familiestuk van collega Marjan, dat maakt het extra bijzonder. De leestjes zijn te bewonderen in de winkel.

Op zaterdag 15 juni 2024 om 13:00 uur wordt de nieuwe stadslikeur op feestelijke wijze geïntroduceert bij Slijterij De Langstraat. Eigenaresse Sharon en collega Marjan maken de eerste fles open zodat iedereen hem kan proeven. Kom je ook?Terug naar overzichtPERSOONLIJKE PROEVERIJ BIJ ONS OF BIJ U OP LOCATIE?
Wij denken graag met u mee. Stuur ons vrijblijvend een e-mail. U ontvangt van ons een offerte passend bij uw wensen. Wij kunnen een persoonlijke proeverij in onze winkel verzorgen vanaf 8 personen met een maximum van 16 personen. Ook komen wij graag bij u op locatie!

Mail ons
ZAKELIJKE PROEVERIJ OP LOCATIE?
Bent u opzoek naar een leuke activiteit voor uw team of heeft u een zakelijke borrel? Wij staan voor u klaar.
 Klik hieronder voor alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor de zakelijke markt.

Zakelijke markt