Proeverijen & Activiteiten

 

Met genoeg ervaring in ons portofolio brengen wij een proeverij tot een succes. Vol enthousiasme over ons vak vertellen wij u graag over het betreffende thema. Wij verzorgen proeverijen en product presentaties in onze winkel en op locatie voor particulieren maar ook voor de zakelijke markt. Onze proeverijen geven u een informatieve smaakbeleving.
Onze  agenda


Activiteitenagenda


Besloten proeverij WINKEL OPEN

Datum:07-06-2024

Op vrijdag 7 juni is er een besloten proeverij. Wilt u ook een persoonlijke proeverij bij ons boeken. Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Bekijk ook alvast de proeverij voorwaarden.

LET OP! Deze proeverij zal plaatsvinden buiten de winkeltijden, onze winkel is gewoon regulier geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur.Terug naar overzichtPERSOONLIJKE PROEVERIJ BIJ ONS OF BIJ U OP LOCATIE?
Wij denken graag met u mee. Stuur ons vrijblijvend een e-mail. U ontvangt van ons een offerte passend bij uw wensen. Wij kunnen een persoonlijke proeverij in onze winkel verzorgen vanaf 8 personen met een maximum van 16 personen. Ook komen wij graag bij u op locatie!

Mail ons
ZAKELIJKE PROEVERIJ OP LOCATIE?
Bent u opzoek naar een leuke activiteit voor uw team of heeft u een zakelijke borrel? Wij staan voor u klaar.
 Klik hieronder voor alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor de zakelijke markt.

Zakelijke markt