Proeverijen & Activiteiten

 

Met genoeg ervaring in ons portofolio brengen wij een proeverij tot een succes. Vol enthousiasme over ons vak vertellen wij u graag over het betreffende thema. Wij verzorgen proeverijen en product presentaties in onze winkel en op locatie voor particulieren maar ook voor de zakelijke markt. Onze proeverijen geven u een informatieve smaakbeleving.
Onze  agenda


Activiteitenagenda


Thema Proeverij: Wijn; Italië Bisardo Tasting

Datum:05-05-2024
15:00

Op zondag 5 mei organiseren wij een thema proeverij: Een italiaanse wijn proeverij van het prachtige wijnhuis Biscardo.

Tijdens deze proeverij brengen de wijnen gemaakt door dit wijnhuis onder de aandacht. U mag diverse wijnen gemaakt van verschillende druivenrassen van ons verwachten.

Het programma:
Wij stellen ons graag even aan u voor en nemen vervolgens de tijd om onze visie op het wijnproeven door te nemen. Met deze basis informatie kunt u de proeverij goed van start gaan. Tijdens deze proeverij krijgt u van ons 6 proefglazen met wijn uitgeschonken en daar vertellen wij uiteraard dan ook over. Alle informatie krijgt u in een proeverij map mee voor thuis. Om de beleving helemaal compleet te maken hebben wij ook gedacht aan bijpassende hapjes. Met deze proeverij nemen wij u mee op een smakelijke ontdekkingsreis. Welke wijn past het beste bij u?

🍷 Zondag 5 mei 2024
🍷 Van 14:45 tot +/- 18:00u
🍷 Slijterij De Langstraat Waalwijk
🍷 Kosten: € 32.50 per deelname

RESERVEER UW PLEK: info@slijterijdelangstraat.nl (vermeld de proeverij en het aantal personen)Terug naar overzichtPERSOONLIJKE PROEVERIJ BIJ ONS OF BIJ U OP LOCATIE?
Wij denken graag met u mee. Stuur ons vrijblijvend een e-mail. U ontvangt van ons een offerte passend bij uw wensen. Wij kunnen een persoonlijke proeverij in onze winkel verzorgen vanaf 8 personen met een maximum van 16 personen. Ook komen wij graag bij u op locatie!

Mail ons
ZAKELIJKE PROEVERIJ OP LOCATIE?
Bent u opzoek naar een leuke activiteit voor uw team of heeft u een zakelijke borrel? Wij staan voor u klaar.
 Klik hieronder voor alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor de zakelijke markt.

Zakelijke markt