Proeverijen & Activiteiten

 

Met genoeg ervaring in ons portofolio brengen wij een proeverij tot een succes. Vol enthousiasme over ons vak vertellen wij u graag over het betreffende thema. Wij verzorgen proeverijen en product presentaties in onze winkel en op locatie voor particulieren maar ook voor de zakelijke markt. Onze proeverijen geven u een informatieve smaakbeleving.
Onze  agenda


Activiteitenagenda


Thema proeverij : Whisky Tasting "The World"

Datum:23-06-2024
15:00

Op zondag 23 juni organiseren wij weer een tasting. Met dit keer Whisky als thema. We maken een reis door de wereld van Whisky en proeven Whisk(e)y’s uit verschillende landen over de hele wereld.

Onze deur opent om 14:45 uur en de proeverij zal om 15:00 uur van start gaan.

Het programma:
Wij stellen ons graag even aan u voor en nemen vervolgens de tijd om met u de 5 stappen van whisky proeven door te nemen. Zo heeft u een mooie basiskennis in huis om de proeverij te starten. Tijdens de proeverij krijgt u 5 drams van 4cl per dram. U ontvangt van ons een proeverij map met daarin alle informatie; van De 5 stappen van whisky proeven tot aan de informatie van de whisky's, deze map mag u mee naar huis nemen. Om de proeverij compleet te maken hebben wij ook gedacht aan bijpassende hapjes.
De Line-up:
Iers
Schotse Single Malt
Franse Single Malt
Bourbon
Japanse Blended

Praktische informatie:
Datum: zondag 23 juni 2024
Tijd: Aanvang 14:45 proeverij start om 17:00 uur. Proeverij duurt ongeveer 2 uur. (afhankelijk van de groepsgrootte)
Locatie: Slijterij De Langstraat, Grotestraat 222 in Waalwijk
Kosten proeverij: €35.00 p.p. (Bij reserveren te betalen)
Reserveer nu uw plek: info@slijterijdelangstraat.nlTerug naar overzichtPERSOONLIJKE PROEVERIJ BIJ ONS OF BIJ U OP LOCATIE?
Wij denken graag met u mee. Stuur ons vrijblijvend een e-mail. U ontvangt van ons een offerte passend bij uw wensen. Wij kunnen een persoonlijke proeverij in onze winkel verzorgen vanaf 8 personen met een maximum van 16 personen. Ook komen wij graag bij u op locatie!

Mail ons
ZAKELIJKE PROEVERIJ OP LOCATIE?
Bent u opzoek naar een leuke activiteit voor uw team of heeft u een zakelijke borrel? Wij staan voor u klaar.
 Klik hieronder voor alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor de zakelijke markt.

Zakelijke markt