Proeverijen & Activiteiten

 

Met genoeg ervaring in ons portofolio brengen wij een proeverij tot een succes. Vol enthousiasme over ons vak vertellen wij u graag over het betreffende thema. Wij verzorgen proeverijen en product presentaties in onze winkel en op locatie voor particulieren maar ook voor de zakelijke markt.
Onze  thema proeverijen en activiteiten agenda

Activiteiten agenda


Whisky Tasting - Arran Single Malt "Cask" tasting

Start:01-10-2023
14:00
Einde:01-10-2023
17:00

Op zondag 1 oktober 2023 organiseren wij weer een tasting. Met dit keer Whisky als thema. We nemen de aandacht voor de Cask serie van The Isle of Arran Distillery.

Onze deur opent om 13:45 uur en de proeverij zal om 14:00 uur van start gaan.
Het programma:
Wij stellen ons graag even aan u voor en nemen vervolgens de tijd om met u de 5 stappen van whisky proeven door te nemen. Zo heeft u een mooie basiskennis in huis om de proeverij te starten. Tijdens de proeverij krijgt u 5 drams van 4cl per dram. Uiteraard presenteren wij de whisky's voor u. U ontvangt van ons een proeverij map met daarin alle informatie; De 5 stappen van whisky proeven tot aan de informatie van de whisky's en van de distilleerderij. Deze map mag u mee naar huis nemen. Om de proeverij compleet te maken hebben wij ook gedacht aan bijpassende hapjes.
De beleving zal compleet zijn doordat wij de proeverij op onze eigen locatie in de winkel van Slijterij De Langstraat geven. U bent dus omringd door planken vol met heerlijke whisky's.

Reserveer nu uw plek: info@slijterijdelangstraat.nl
Let op want er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Praktische informatie:
Datum: zondag 1 oktober 2023
Tijd: Aanvang 13:45 proeverij start om 14:00 uur. Proeverij zal tot uiterlijk 17:00 uur duren.
Locatie: Slijterij De Langstraat, Grotestraat 222 in Waalwijk
Kosten proeverij: €29.50 p.p. (Bij reserveren te betalen)
Reserveren kan in onze winkel of via de e-mail: info@slijterijdelangstraat.nl


Kijk voor andere proeverijen op onze activiteiten agenda op onze website!Terug naar overzichtReserveer nu voor de Arran Single Malt "Cask" TastingPERSOONLIJKE PROEVERIJ BIJ ONS OF BIJ U OP LOCATIE?
Klik hieronder en maak een keuze uit onze locatie proeverij pakketten:

Fine Wine Proeverij
Port & Kaas Proeverij
Gin & Tonic Proeverij

ZAKELIJKE PROEVERIJ BIJ OP LOCATIE?
Bent u opzoek naar een leuke activiteit voor uw team of een avond speciaal voor klanten van uw bedrijf waarbij wij de dranken kunnen verzorgen? Klik hieronder voor alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor de zakelijke markt.

Zakelijke markt