Slijterij De Vinotake sluit & Slijterij De Langstraat opentSlijterij de Vinotake is voortaan Slijterij de Langstraat. Voormalig eigenaar Jakob Treffers draagt het stokje over aan Sharon Vorster die in het huidige pand aan de grotestraat 222 in Waalwijk een nieuwe slijterij opent met een
nieuwe formule. Café het Proeflokaal en slijterij De Vinotake sluiten met ingang van 1 januari 2023 voorgoed zijn deuren.

Slijterij de Langstraat blijft in vertrouwde handen van Sharon en Marjan voor de klanten. Met Sharon als eigenaar van het bedrijf en Marjan als rechterhand slaan de dames hun eigen weg in. Al wij jarenlang het vaste gezicht geweest in de Vinotake wij kennen de klanten en de klanten kennen ons. Na een verbouwing wordt de slijterij in een mooi nieuw jasje gestoken met een prachtig assortiment. Een groot deel van het assortiment blijft onveranderd. Daarnaast zal er een mooie aanvulling komen van producten en geschenken. 

Slijterij De Langstraat opent vanaf 1 februari 2023 haar deurenProeverijen en presentaties

Sharon en Marjan zullen zich op geheel eigen wijze ook toeleggen op gezellige avonden met proeverijen
en presentaties. Voor de particulieren maar ook voor de zakelijke markt. Proeverijen en presentaties op locatie is opgenomen in de dienstverlening van Slijterij De Langstraat. Interesse in een proeverij? Klik hier.

 

Bestaande cadeaupassen

De bestaande cadeaupassen uitgegeven door De Vinotake en Het Proeflokaal blijven geldig tot en met 1 december 2023 en zijn in te leveren bij slijterij de Langstraat. 

Cadeaupassen die uitgegeven zijn als "proeverij" daarvan is de waarde van de proeverij te besteden in slijterij de Langstraat. 

LET OP! Papieren cadeaubonnen (zonder plastic (pin)pas) zijn ouder dan 3 jaar en ook niet meer geldig.

Heeft u vragen over het besteden van oude cadeaupassen? 

Neemt u dan contact met ons op per e-mailAanvullende informatie

Slijterij De Langstraat vestigd zich in het pand van voormalig Slijterij De Vinotake.

Grotestraat 222, 5141 HE Waalwijk

U kunt ons telefonisch bereiken of een bericht sturen per WhatsApp.

06-48308733

U kunt per e-mail contact met ons opnemen.

info@slijterijdelangstraat.nl of via het contactformulier op onze website.

Sociale media

De sociale media van De Vinotake is overgenomen door Slijterij De Langstraat. Op de hoogte blijven van al het nieuws en lekkers wat wij te bieden hebben, klik dan onderaan deze pagina op de sociale media iconen.  


De openingstijden blijven onveranderd.

dinsdag
10:0018:00
woensdag
10:0018:00
donderdag
10:0018:00
vrijdag
10:0020:00
zaterdag
10:0017:00
zondag
12:0017:00
koopzondag


Marjan en Sharon heten u welkom bij Slijterij De Langstraat