Port & Kaas Proeverij


Wat is port en komt port echt alleen uit Portugal? Port is een prachtig product waar enorm veel over te vertellen valt. Wat is het verschil tussen Tawny en Ruby, Wat betekend LBV en hoe smaakt witte port? Tijdens de port & kaas proeverij mag u dit allemaal ontdekken. Gepassioneerd vertellen wij over de diversiteit in port, we vertellen over de porthuizen die wij presenteren en wij leren u de beste manier van PROEVEN. Dit alles gaat gepaard met een heerlijke kaasplank waarop wij kazen van hoge kwaliteit foodpairen zodat de port proeverij hemels smaakt. Het laatste portglaasje is naar keuze om lekker na te borrelen. Afsluitend hebben wij altijd een lekkere attentie voor de gastheer of gastvrouw en alle deelnemers krijgen de waardvolle informatie van de proeverij mee voor thuis.


 

Ons aanbod:

KOPKE Proeverij:
Tijdens deze port proeverij presenteren wij u een mooie line-up van het huis KOPKE.  De proeverij bestaat uit 6 glazen port per persoon waarvan 1 naar keuze, rijkgevulde kaasplank met foodpairing uitleg, uitleg over de druiven, de regio en het wijnhuis.


€27.99 per persoon*

Boek deze proeverij
Feuerheerds Proeverij:
Tijdens deze port proeverij presenteren wij u een mooie line-up van het huis Feuerheerds.  De proeverij bestaat uit 6 glazen port per persoon waarvan 1 naar keuze, rijkgevulde kaasplank met foodpairing uitleg, uitleg over de druiven, de regio en het wijnhuis.


€29.99 per persoon*

Boek deze proeverij