GIN & TONIC PROEVERIJ 


Let op want met deze proeverij is het echt Gin o'clock! Je kent ze vast wel, de grote glazen gevuld met ijs een verfrissende gin & tonic opgemaakt met kruiden/bloemen/groente of fruit. Voornamelijk in de zomer is de gin & tonic een drankje wat je niet mag missen. Je kan met gin & tonic alle kanten op als het gaat om smaak, van zoet tot bitter en van kruidig tot bloemig. Maar hoe maak je nu de perfect serve? Wat zijn de verhoudingen, wat is gin eigenlijk voor product? 

Gin heeft een mooie geschiedenis die vele liefhebbers van g&t niet weten. Tijdens een gin & tonic proeverij leggen we je dit graag uit. Onder het genot van een gin & tonic kom je meer te weten over de herkomst, het distilleerproces en natuurlijk leggen we uit wat de juiste verhoudingen zijn tussen gin en de tonic. Dit alles gaat in combinatie met lekkere hapjes. Afsluitend hebben wij altijd een lekkere attentie voor de gastheer of gastvrouw en alle deelnemers krijgen de waardevolle informatie van de proeverij mee voor thuis. 

 Ons aanbod

Bombay Proeverij:

Bombay is een van de bekendste merken binnen de "Gin-wereld". Een smaakvolle lijn waarvan wij 5 gin's voor u opmaken met tonic en kruiden/bloemen/groente of fruit. Uitleg over de gin, over Bombay en hoe je de perfect serve zelf kunt maken met een bijpassende borrelplank.

€24.99 per persoon*

Boek deze proeverij
London Dry Gin luxe Proeverij:

Gin komt oorspronkelijk uit UK, vandaar dat je op veel flessen London Dry Gin ziet staan. Denk aan Mayfair, Hendrik's, Copperhead maar ook Bombay. Tijdens deze proeverij schenken wij 4 verschillende gin's van hoge kwaliteit uit. Uiteraard maken we de gin's mooi voor u op zodat u kunt ervaren wat de toevoegingen zijn van tonic, kruiden/bloemen/groente of fruit. Dit alles met een bijpassende borrelplank.

€29.99 per persoon*

Boek deze proeverij
Clover Gin Proeverij

Clover is een gin uit het luxe segment. Deze gin's zien er niet alleen fantastisch uit maar ze zijn ook nog eens heerlijk van smaak. Clover gin heeft 3 gin's op dit moment op de markt uitgebracht waarvan 1 gin alcoholvrij. Met trots zijn wij vanaf april 2023 Brand ambassador van Waalwijk. Clover kijkt bewust naar zijn samenwerkingen, hierdoor is het merk niet overal te verkrijgen. Juist omdat deze gin prachtig is van design en SMAAK bieden wij deze kennismakingsproeverij aan. In deze proeverij vertellen wij alles over de achtergrond van Clover en de producten. We laten je de 3 gin's proeven helemaal op de Clover manier en geloof me dat wil je! Uiteraard zetten we ook nog een heerlijke borrelplank op tafel om de proeverij compleet te maken. 

€29.99 per persoon*

Boek deze proeverij