Fine Wine arrangementen

Geen High Wine maar Fine Wine. Het verschil? De presentatie en de uitleg. Met deze proeverij komen wij bij u op locatie en nemen alle zorgen uit handen. Ontdek het wijn proeven! 

Wij introduceren onszelf voorafgaand de proeverij zo heeft u een goed beeld bij wie wij zijn en wat onze drijfveer is in ons vak. Tijdens de proeverij vertellen wij over de wijn, het productie proces maar ook vertellen wij meer over het desbetreffende wijnhuis. Leer de verschillende wijnlanden en druivenrassen kennen door te proeven. Dit alles gaat in combinatie met passende hapjes die wij ook verzorgen. Afsluitend hebben wij altijd een lekkere attentie voor de gastheer of gastvrouw en alle deelnemers krijgen de waardevolle informatie van de proeverij mee voor thuis. De geopende flessen laten wij achter zodat u kunt nagenieten van de proeverij.Ons aanbod:

Biscardo Proeverij:

Ga mee opreis naar Italië en proef de prachtige wijnen van wijnhuis Biscardo. De proeverij bestaat uit 5 glazen wijn per persoon waarvan 1 mousserend, hapjes bijpassend op de wijnen, uitleg over de druiven, de regio en het wijnhuis. 

€24.99 per persoon*

Boek deze proeverij
Europa Proeverij: 

Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal schenken ons prachtige wijnen uit Europa. In deze proeverij ontdekken we de verschillende wijnlanden. Wat typeert een land in wijn? 5 wijnen, bijpassende hapjes, uitleg over de druiven en de wijnlanden.

€24.99 per persoon*

Boek deze proeverij
Wente Proeverij:

Een van de pareltjes uit de Verenigde Staten is Wente. Een van onze luxere wijnen uit ons assortiment en dat proef je. Tijdens deze proeverij vertellen wij over het wijnhuis, de wijngaarden en de ligging daarvan. Deze proeverij bevat 5 glazen wijn waarvan 2 wit en 3 rood met bijpassende hapjes. Een proeverij vol smaak dat kunnen wij u beloven. 

€39.99 per persoon*

Boek deze proeverij
Nieuwe Wereld Proeverij:

Benieuwd naar wat wij onder nieuwe wereld wijnen verstaan? Proef wijnen uit Chili, Argentinië, Californië, Nieuw Zeeland en Afrika. Tijdens deze proeverij vertellen wij over deze wijnlanden, de druiven en we leggen alles uit over het wijnhuis. Dit alles gaat samen met hapjes die perfect combineren bij de wijn. 5 wijnen uit 5 verschillende landen.

€34.99 per persoon*

Boek deze proeverij
Proeverij op maat: 

Bij specifieke wensen maken wij een offerte op maat. Vraag uw offerte vrijblijvend aan. Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen bespreekbaar te maken.


* Proeverij Voorwaarden

  • Alle deelnemende personen aan de proeverij zijn 18 jaar of ouder. Wij zijn verplicht om ons te houden aan de wetgeving.
  • Minimaal 4 deelnemers per proeverij.
  • Reiskosten gerekend vanaf Grotestraat 222 Waalwijk, binnen een straal van 8 km rekenen wij geen reiskosten alles daarbuiten €0.24 excl. btw per km. (wij rekenen enkel de heenreis naar de locatie)
  • Heeft u een proeverij geboekt? Dan ontvangt u van ons een bevestiging en de factuur, de factuur dient uiterlijk 3 dagen voorafgaand datum van de proeverij te zijn voldaan. Let op want No Pay = No Show!
  • Een proeverij annuleren? Dit kan tot uiterlijk 3 dagen voorafgaand datum van de proeverij kosteloos. Annuleren binnen 48 uur dan houden wij 20% in van de factuur als onkostenvergoeding. (Dit i.v.m. verse hapjes en reservering).
  • Een annulering kan enkel per email doorgegeven worden > info@slijterijdelangstraat.nl