Fine Wine arrangementen

Geen High Wine maar Fine Wine. Het verschil? De presentatie en de uitleg. Met deze proeverij nemen alle zorgen uit handen. Deze proeverijen verzorgen wij in onze winkel of bij u op locatie. Ontdek het wijn proeven! Ons aanbod:

Biscardo Proeverij:

Ga mee opreis naar Italië en proef de prachtige wijnen van wijnhuis Biscardo. De proeverij bestaat uit 5 glazen wijn per persoon waarvan 1 mousserend, hapjes bijpassend op de wijnen, uitleg over de druiven, de regio en het wijnhuis. 

€24.99 per persoon*

Boek deze proeverij
Europa Proeverij: 

Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal schenken ons prachtige wijnen uit Europa. In deze proeverij ontdekken we de verschillende wijnlanden. Wat typeert een land in wijn? 5 wijnen, bijpassende hapjes, uitleg over de druiven en de wijnlanden.

€24.99 per persoon*

Boek deze proeverij
Wente Proeverij:

Een van de pareltjes uit de Verenigde Staten is Wente. Een van onze luxere wijnen uit ons assortiment en dat proef je. Tijdens deze proeverij vertellen wij over het wijnhuis, de wijngaarden en de ligging daarvan. Deze proeverij bevat 5 glazen wijn waarvan 2 wit en 3 rood met bijpassende hapjes. Een proeverij vol smaak dat kunnen wij beloven. 

€39.99 per persoon*

Boek deze proeverij
Nieuwe Wereld Proeverij:

Benieuwd naar wat wij onder nieuwe wereld wijnen verstaan? Proef wijnen uit Chili, Argentinië, Californië, Nieuw Zeeland en Afrika. Tijdens deze proeverij vertellen wij over deze wijnlanden, de druiven en we leggen alles uit over het wijnhuis. Dit alles gaat samen met hapjes die perfect combineren bij de wijn. 5 wijnen uit 5 verschillende landen.

€34.99 per persoon*

Boek deze proeverij
Proeverij op maat: 

Bent opzoek naar een grotere proeverij of heeft u specifieke wensen? Dan maken wij een offerte op maat. 

Vraag uw offerte vrijblijvend aan:

Proeverij Voorwaarden