Slijterij De Vinotake sluit & Slijterij De Langstraat opent


Binnenkort heet de Vinotake Slijterij de Langstraat. Voormalig eigenaar Jakob Treffers draagt het stokje over aan Sharon Vorster die in het huidige pand aan de grotestraat 222 in Waalwijk een nieuwe slijterij opent met een
nieuwe formule. Café het Proeflokaal sluit met ingang van 1 januari voorgoed zijn deuren.

Slijterij de Langstraat blijft in vertrouwde handen van Sharon en Marjan voor de klanten. De dames zijn jarenlang het vaste gezicht geweest in de Vinotake en slaan nu hun eigen weg in. Na een verbouwing wordt de slijterij in een mooi nieuw jasje gestoken met een prachtig assortiment. Een groot deel van het assortiment blijft onveranderd. Daarnaast zal er een mooie aanvulling komen van producten en geschenken. 


Proeverijen en presentaties

Sharon en Marjan zullen zich op geheel eigen wijze ook toeleggen op gezellige avonden met proeverijen
en presentaties. Hiervoor wordt een ruimte gerealiseerd in de kelder van de slijterij welke sfeervol wordt aangekleed en dienst kan doen als proef-kelder. Deelnemen aan proeverijen en presentaties is in de toekomst mogelijk op basis van reservering. Proeverijen en presentaties op locatie is opgenomen in de dienstverlening van Slijterij De Langstraat.

 


Verbouwing januari

 

In januari start de verbouwing. Tevens zal er in januari een kleine uitverkoop plaats vinden van De Vinotake. Op 1 februari gaan de deuren van de slijterij weer open.


Bestaande cadeaupassen

De bestaande cadeaupassen uitgegeven door De Vinotake en Het Proeflokaal blijven geldig tot en met 1 december 2023 en zijn in te leveren bij slijterij de Langstraat. Cadeaupassen die uitgegeven zijn als "proeverij" daarvan is de waarde van de proeverij te besteden in slijterij de Langstraat. Heeft u vragen over het besteden van oude cadeaupassen? 

Neemt u dan contact met ons op per e-mailAanvullende informatie

Slijterij De Langstraat vestigd zich in het pand van voormalig Slijterij De Vinotake.

Grotestraat 222, 5141 HE Waalwijk

U kunt ons telefonisch bereiken of een bericht sturen per WhatsApp.

06-48308733

U kunt per e-mail contact met ons opnemen.

info@slijterijdelangstraat.nl of via het contactformulier op onze website.

Sociale media

De sociale media van De Vinotake is overgenomen door Slijterij De Langstraat. Op de hoogte blijven van al het nieuws en lekkers wat wij te bieden hebben, klik dan onderaan deze pagina op de sociale media iconen.  

De openingstijden blijven onveranderd.

dinsdag
10:0018:00
woensdag
10:0018:00
donderdag
10:0018:00
vrijdag
10:0020:00
zaterdag
10:0017:00
zondag
12:0017:00
koopzondag


Marjan en Sharon heten u welkom bij Slijterij De Langstraat