Ga mee op een smakelijke ontdekkingsreis, neem deel aan een van onze thema proeverijen.


Meer weten over de diversiteit in speciaalbieren? Leren wijn proeven? Alles weten over whisk(e)y, rum en nog veel meer? Welkom bij Slijterij De Langstraat ons vakbekwame team staat voor u klaar:


Marjan van Geffen, werknemer

Marjan is een bekende binnen het slijtersvakgebied in De Langstraat. Met vele jaren ervaring in het prachtige vak en een mooie opsomming van diploma's en certificaten kan het uitbrengen van een goed advies niet snel mis gaan. In de winkel is Marjan erg behulpzaam en draagt zij er zorg voor dat u de juiste keuze maakt in geschenken, wijnen, bieren of een van onze vele distillaten. Daarnaast denkt Marjan graag mee bij het inkopen van de producten. Tijdens een proeverij kan Marjan duidelijke uitleg bieden over de dranken en hun herkomst. Vele klanten komen speciaal voor haar naar onze slijterij! Het is wel duidelijk dat Marjan liefde heeft voor het vak!

Sharon Vorster, Eigenaresse

In 2015 maakte Sharon kennis met het slijtersvak en vanaf die tijd is er een mooie route afgelegd van cursussen, opleidingen en het opdoen van ervaringen. Het enthousiasme voor het slijtersvak is met de jaren gegroeid en samen met collega Marjan is er een mooi team ontstaan. Sharon doet alle inkopen en zorgt voor een vers en dorstlessend assortiment. Koken is een passie van Sharon en hierdoor is het adviseren van de juiste dranken bij gerechten een uitdaging die zij graag aangaat. Tijdens een proeverij komt de liefde voor het vak naar boven en daarmee inspireert Sharon haar klanten!"Door onze specialiteiten te bundelen en een gezonde werksfeer die geboren is uit onze passie kunnen wij onze klanten een zeer welkom gevoel aanbieden in de slijterij. Een persoonlijk gesprek met de klant is de service die men online niet meer krijgt. Het aanbieden van kwaliteit en service is onze drijfveer." 

Met genoeg ervaring in ons portofolio brengen wij een proeverij tot een succes. Vol enthousiasme over ons vak vertellen wij u graag over het betreffende thema. 


Daal de trap af in onze slijterij en wij heten u welkom in onze Proef-kelder. Deze ruimte is ingericht voor het geven van proeverijen voor kleine gezelschappen. U waant zich in de sfeer van een echte wijnkelder om nog meer beleving te geven aan onze proeverij. Proeverijen en presentaties zijn op basis van reservering. Neem een kijkje in onze agenda voor de geplande proeverijen en klik op de informatie. 

 


Proeverij agenda

Er zijn momenteel geen berichten.

Wilt u een proeverij op locatie? Leuk als team-uitje of voor een geslaagde vrienden activiteit, neem dan contact met ons op via het contact formulier. Aan de hand van uw wensen brengen wij een offerte op maat uit.